top of page

Huset mellem banen og bøgeskoven

Leder du efter et unikt sted med højt til loftet til Jeres næste møde?

 

På det historiske baneterræn i Charlottenlund, omgivet af bøgeskov og togskinner, 

finder du et charmerende, fredet stationshus fra 1926.  Oprindeligt et billetsalg, og nu forvandlet til en unik mødefacilitet. Pavillonen er istandsat med bæredygtige materialer, i respekt for både fortid og fremtid, alt er nænsomt renoveret. Hørgardiner, egetræsborde, smukke gamle messingstager, de rå terrazzogulve, slidt af næsten hundrede års rejsende...– det sanselige, naturlige er i højsædet her. 

 

Huset og haven kan lejes, hvis I har brug for en dag med plads til enten fejring eller ro og fordybelse - i cykelafstand fra indre by. Vi har alle nødvendige møde- og selskabsfaciliteter, brændeovnen er tændt når I ankommer og kaffen er lavet. Til virksomheder kan vi sørge for forplejning til hele dagen, så det eneste I skal fokusere på er samtalen, nærværet og fordybelsen. Til private arrangementer står I selv for forplejningen, men vi har gode kontakter og hjælper gerne med sparring på arrangementet.

I vores have, som har bøgeskoven på den ene side og banen på den anden, står I mellem industrisamfundets tunge styrke, og bøgeskovens svalende ro. Haven er udstyret med værksted, drivhus, scene, grøntsagsbede, kompost, borde og bænke... samt masser af himmel og majestætiske træer!  Her kan I holde møder og middage udendørs, spise, hygge og tænde bålet, nyde skumringen. 

 

I har huset og haven for Jer selv, her bliver I ikke forstyrret.

 

Vi kan imødekomme op til 32 personer indendørs og 150 udendørs. 

Se vores mødepakker til erhverv

Se vores priser og vilkår for privat leje

 

Vi ser frem til at byde Jer velkommen i Pavillonen. 

Kontakt: pavillonencharlottenlund@gmail.com


 

bottom of page