top of page

Vi har købt en godsvogn til Pavillonens byhave!..

…som vi fandt nede i Hedehusene, hvor den havde haft en lidt kummerlig tilværelse som hestestald. Den stod slidt, men solidt - for den er fra en tid, hvor man gjorde sig umage med at lave ting, så de kunne holde. Smedejernet, boltene, de tykke planker og det smukt buede loft…vi var solgt på stedet.


En smuk forårsmorgen oprandt så den store dag, hvor den gamle vogn kunne komme hjem. For det er dét, den er kommet. Til Pavillonen hører nemlig et areal som har været rangérplads i gamle dage, skinnerne kan stadig skimtes på jorden inde i krattet. Måske har vognen været her før…


Så sad vi linet op hernede. Der var dækket op med påskeliljer og forårs-øl…vognen var på vej. Og stor var jublen da kom trillende henover jernbanen ad Jægersborg Alle. Der manglede kun melodien fra Olsen Banden, da den svingede om hjørnet ind på pladsen :)


Nu står den her. Gammel og slidt, jaja. Men med patina. Charme. Historie. Kvalitet. Scenografien den bidrager til…vi er meget glade for den.


Nu skal vi have den malet pænt op (med linoliemaling naturligvis). Og så skal den bruges som værksted for upcycling og byhaven vi er ved at lave.


Another day at the office; Velkommen til Pavillonen68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page