top of page
17880718085302826.jpg
unnamed-2.jpg

Bliv frivillig i Stationshaven

Alle, der har lyst til at være en del af miljøet omkring Pavillonen, kan blive frivillige. Du skal have lyst til at bidrage positivt til fællesskabet, og have lyst til at være medskaber af et regenerativt og inkluderende byrum.

Som frivillig hjælper du med at passe og udvikle vores have, som vi kalder Stationshaven. Du kommer til at møde nye mennesker – naboer du ikke vidste du havde.. Til gengæld for din hjælp, kan du låne huset til dit eget arrangement. Læs mere nedenfor her:

Lidt om at være frivillig i Stationshaven

Hvilken type af opgaver løser jeg som frivillig?

Hvor mange timer skal jeg engagere mig som frivillig?

Hvordan bliver jeg frivillig?

Er der særlige krav til mig
som frivillig?

Hvorfor har I brug for frivillige?

Hvordan melder jeg mig ind?

Opgaverne i Stationshaven er vidt forskellige. Måske har du hænderne skruet godt på, og har lyst til at hjælpe med at give Godsvognen linolie. Måske kan du lide planter, og gider godt at vande grøntsagerne en gang om ugen. Måske vil du stå for at feje foran huset fra tid til anden, eller hjælpe til på en arbejdsdag i foråret eller efteråret. Vi fordeler opgaverne på foreningsmøderne og ellers foregår dialogen i facebookgruppen. 

Som frivillig skal du lægge den indsats du selv vurderer du har overskud og lyst til. Men når du har lagt 20 timers arbejde i huset, har du optjent retten til at bruge Pavillonen en dag til dit eget arrangement. Du kan altså låne huset gratis istedet for at leje det, til fx en middag, en barnedåb, fødselsdag, frokost eller andet. Du kan selv vælge, hvilken dag det skal være, dog skal det helst være i vores lavsæson, som er månederne juli, oktober, november, december, januar, februar eller marts - da vi er ret afhængige af vores udlejninger for at få stedet til at løbe rundt. Book senest en måned inden din pågældende dato.

Du kan blive frivillig i Pavillonen på flere måder. En måde er at blive medlem af vores facebook-gruppe, hvor der bliver skrevet ud, når vi har brug for frivillig hjælp.

Du kan også komme forbi huset til foreningsaftenerne, som altid ligger den første torsdag i måneden fra 17.30 - 19.30. Se evt. vores kalender.

Endelig kan du skrive direkte til os på pavillonencharlottenlund@gmail.com og høre, hvad der er brug for hjælp til og hvilken rolle du kan få.


Vi beder dig melde dig ind i vores forening, dette primært af forsikringmæssige grunde. Et medlemsskab koster 250,- om året. Overskuddet fra foreningen går til driften af huset og haven

Stationshaven er 100% borgerdrevet. Vi er ikke kommunalt eller statsligt støttet, og har bygget stedet op vha. frivilligt arbejde og fondsmidler. Vi kan derfor altid bruge ekstra hjælp; både til vores foreningsarbejde, hvor vi arrangerer små, årstidsbestemte begivenheder, og i haven. Vil du hellere bare støtte fra sidelinien, med et medlemsskab i foreningen, vil det også være kærkomment.

Kontingent for 2024 er kr. 250,- (unge under 25 år kr. 125,-) kan indbetales på foreningens konto i Nykredit: Kontonr. 5470 0003088719 eller via MobilePay: 5697VF. HUSK at oplyse navn og adresse ved indmelding. Velkommen! :)

IMG_0651.JPG

Frivillig-facebookgruppen:
Klik her

  • Facebook
Screen Shot 2022-04-01 at 08.42.01.png
bottom of page